打印 上一主題 下一主題
收起左側

[禁止修改][轉貼]真三國無雙最新5_6c 小心5_7c BUG檔咪入!!!

關閉 [複製鏈接]
尋日用中國連弩兵最後成8+11x攻
爆野超快= =
回復 支持 反對

好似魔獸o既三國= ="
cd 合成個鎚- -"

復活後個名...唔得

呢個我諗搞得好應該幾正
慢慢多d兵種用
回復 支持 反對

3P合唔到第一過個神兵
同埋唔多fair"..
用劉備難升...弓兵廢...龐統跟中國連弓相比..差5倍有多吧?-__-"
回復 支持 反對

岩岩單機玩完
兵營被爆之後...大營就凍過水- -"
我諗個兵營移/係兵營爆左後...大營兩方會出兵(或者係大營附近加座兵營黎出)
由頭到尾d小兵都係咁o既樣好悶- -
不如set定時間...4p同8p一齊升兵種...
我覺得長劍兵個樣最似小兵有盾又有劍,,,劍勇得劍有少少小頭目多d~_~
回復 支持 反對

thank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

ho fast have 1_5 new map la...wait me post la = =^
回復 支持 反對

最新2_0c VERY GOOD
玩完plx去nakuz留言http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對

個feel幾好...........
頭先同人玩,我用黃忠最後500血7+101攻
爆塔好快........提議+入女性角色同隻狼9800血太多,可以改小dd
回復 支持 反對

有bug= =...建議比金的國王加血,和憎女+血
唔係出大絕既時間會有被擊敗既機會...
回復 支持 反對

have 2_2 new map la
fix 7p +at bug..good game = =^
回復 支持 反對